..ale co se týká těch mezikřídelních vzpěr, tak mě k tomu vedlo tohle podivné zvarhanění, které je trochu vidět na náběžné části přední a částečně i zadní vzpěry, včetně toho "prolomení" na přední vzpěře..
Podival jsem se na ten Windsock a jak jsi říkal našel jsem krásnou fotku bez krytů. Člověk se pořád učí, předtím jsem ji minul . Co se týká barev tak použiju Revell podle návodu a pak je budu filtry a patinátory tlumit. M.
Njn sprinter ze mě nebude, ale neni kam spěchat, je třeba si to užít . Kola vypadají průměrem že by i mohly sedět, jen ty gumy jsou jak balony, ještě uvážím jestli je použiju nebo nahradím jinýma, navíc na fotce vypadají i podvoz. nohy tlustější než v reálu, ještě mi tam chybí udělat to gumové odpružení. M
Přílohy
odpruzeni.jpg (55.89 KiB) Zobrazeno 2004 krát
Naposledy upravil martinos dne 11 úno 2011, 16:11, celkově upraveno 1
..a ještě takovou malou "technickou" ty podvozkový nožky byly upevněné na spodní podálník trupu..(vpředu i vzadu)..takže takto jsou v místě ukotvení "daleko od sebe".. A ještě jedna věc..ten jakoby tunel za motorem nesahal horní tětivou svého zakřivení skoro až k ose motoru, ale byl mělkčí.(i když na kitu to možná trochu zkresluje..).a pak nebyl zakřivený jen v jedné rovině, ale ve dvou rovinách, přičemž ta druhá rovina se obloukově napojovala až na druhou (dejme tomu "požární" přepážku trupu..) Ale, jak říkám..ber to jen jako "malou technickou"..v podstatě to nikdo nezaznamená..
Naposledy upravil zdesko dne 02 bře 2011, 23:44, celkově upraveno 1
Včera jsem dostříkal kamufláž, dneska nafotil, barvy jsem použil Revell podle návodu, jen na spodni plochy jsem nedal světle modrošedou, ale trochu zesvětlené plátno. Tedˇse budu snažit trochu odstíny sjednotit a zjemnit filtry. Filtry budu zkoušet poprvé, tak doufám že to nezk..vim. Větrny štítek, podvozek a kola jsou jen přiložené, pro představu. M.
..a sakra..! Ten se ale vyloupnul..! Hezký to je..! Fakt hezký.. Akorát ten podbradek hned za kapotou by asi měl být v barvě kovu.. Má to tak replika a já bych se přikláněl k tomu, že i originál...