tak ze dolni kridlo uz sou, stejne jako podvozek (to sem proklel vse mozni, modelarstvi, prvni svetovu, nemecke letetstvi, zvlast simensa a obzvlast schukerta), prece to troch kulcha na levu stranu, ale to skoro neni videt, a doufam ze vy o tom nikomu ne riknete...
Pak jak my zjistili ze lozing dolu byl obarven na svetlo modro, a na spodni casti hornicho kridla neni olejovy flek ale prosvitajici lozing, snazil se sem to napodobit a myslim ze to docela povedlo
tu palku ovladani hornimi kridelki sem vyresil tak ze tam dal jechlu od strikacky, do ktere umistil drat ktery volne pochibuje, tak ze po instalace hornicho kridla to jednoduse pritachnu na horu
Přílohy
Naposledy upravil von Mertens dne 13 bře 2009, 16:19, celkově upraveno 1
Celkove pěkný ale to horní křídlo má být rovný nemá mít vzepětí. Podívej se na plánky i když teď s tím už asi nic neudělás. Jinak se mi moc líbí dřevo to vypadá moc pěkně.
Do pr... kamarade, to mne uplne ujelo !!! byl sem tak scastny ze mne to sedlo vubec... do prkenka,do prkenka,do prkenka!!!! Uz sem zacal delat vyplety!!! Tolik prace v pitle, ne, ne, ne, ten simens poleti na skusebny let oknem
Nemluf o zaletu !!! Normalne to srofnash baldachynovyma vzperama !!! A hlafne klid ... je to hodne dobra prace !!! Tak to nehazej oknem !!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
..tak Tě Mertens zase vítám mezi náma..! Souhlasím s ostatníma,že to horní křídlo určitě srovnáš..! Hele chlape,ale vysvětli mi tohle..: Je to zase o tom,co už jsem jednou říkal..! Jsi perfektní hračička s citem pro detail..A nátěr,který Jsi spáchal na tomhle éru se mi docela taky líbí..ta olítaná barva..taky dobrý.. Možná to chtělo malinko ubrat na tom zašpinění,nebo jak to nazvat..ale to,jak říkám,zas takový problém není..Tak abych to dlouho neomýlal přejdu k jádru pudla..: Čím Jsi proboha natíral ty plechový díly..?? To byl latex..? Nezlob se,ale jsme zase u toho..vynaložíš neuvěřitelné množství práce na detaily a tentokrát i na perfektně zpracované dřevo..(to chválím nejvíce..! )..a pak to zakopeš čuňárnou,jaká se Ti povedla na plechových kapotách.. Hele,já vím,že to vytáhla asi ta fotka..a že to na skutečném modelu není moc vidět..ale ta fotka prozradila,že Jsi to matlal nerozmíchanou barvou,která už měla konzistenci takřka toho latexu.. Zkus si udržet tu trpělivost,kterou určitě máš,po celou dobu stavby. Píšu Ti to proto,že mám sám takovéto sklony a stojí to občas hodně úsilí se držet na uzdě. A asi to má každý,že sem-tam se začne polevovat v pracech. Jenže Ty jsi to tady na sebe fotkama docela prozradil.. Ale celkový závěr..: Vypadá to perfektně..!
Inu vypadá to hezky, modrá na spodku je pěkná...jemně prosvítající...jen už proboha nic nešpin...opět si myslím že model je olétán až moc...životnost letadel ve WW1 byla jiná než tanků ve WW2... opravdu hoodně špinavých letadel je ve WW1 málo Musím ještě jednou pochválit dřevěný trup Jen tak dál... a olejovky z ruky pryč...