Hmm no to je právě ono ty plochy na tom centoplánu u trupu jsou na některých obrázkach červené a na některých stříbrné a na těch fotkách které mám mě to spíš připadalo jako odlesk na trupu než stříbrná i na tý velký fotce to ze začátku neni nijak jednoznačně červené a u konce křídla je to zase světlý i na trupu kde ten plech už nebyl... . Horní půlka trupu na kterou svití slunce je světlá a ty plechy jsou ke slunci v podobným úhlu???? Fakt nevím ale pořád to ještě můžu opravit a přestříkat.
..asi budeš mít pravdu.. A když budeš brát v potaz ty lesky a vůbec odstíny,tak to vypadá,že i baldachýnové vzpěry jsou asi červené.. No,mám ještě jeho fotku zepředu..ale uznej sám..není tu vidět úplněvůbecnic důležitýho..
Tak jsem dal na křídla kříže, snad nevypadají moc špatně a k tomu ovládání křidýlek táhla jsou z leptu a nahoře je předrytý obdélníček. Je to moje chyba že jsem tam nevybrousil otvor pokusím se to napravit.
Tak jsem zase trochu pokročil udělal jsem kulomety nastříkal vzpěry a vrtuli a začal jsem patinovat trup.Zatím jsem jen napustil spáry a přelakoval trup matnou barvou abych se mohl pustit do filtrů.
Tak jsem zkusil trochu zašpinit trup, přece jen na fotkách to vypadá že je trup docela zašpiněný olejem od motoru zatím to není přelakované v první chvíli jsem se docela lekl že to bude moc nevím snad jsem to nepřehnal. Ještě to přelakuju a možná zadek prupu trichu zašpiním a vyšisuju suchým pastelem ale to uvidím až to bude pod lakem. Jinak omluvte kvalitu fotek fotil jsem to teď večer za umělého světla.
Pro zdeska tak jsem pro tentokrát vyřešil ovládání křidélek takhle,protože jsem nechtěl riskovat že při vrtání a broušení poškodím obtisk lozenge tak jsem opatrně vyřízl slalpelem obdélníčky v potahu a jen jsem vzniklý otvor nabarvil černě. Ale slibuju že se přístě líp podívám a udělám to pořádně /mimochodem tenhle model jak jsem zjistil pri inventuře mam ještě pětkrát , takže kdyby měl nekdo zájem tak bych nějakem vyměnil za jinou chmelnici/
Tak zase kousek hotovej. Přilepil jsem podvozek bohužel na fotce není moc vidět odpruženi kol /budu asi muset koupit lepší foták tenhle makro fakt neumí/