Jinak ja se ted trapim nad premerovanim rozmeru Edackeho Medi=bedi D.III ... Podle origos germanskych planu a kotovani (teda pokud nepouzivaji jine jesdnotky) je motor o vic jak 4 mm ktarsi, nez by podle meritka mel byt ...
Jeste ze u toho meho Albika budou kryci plechy na zemi ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak na toho tvého albíka se těším. Já tyhle éra nepřeměřuji. . I když 4 mm to už je v měřítku dost. No vypadá to, že zase poběžím na vlak, jdu totiž na noční.
Tohle premerovani jsem hudelal jemon ze zajimavosti ...
Proste se mi dostaly do pacek plany co maji francouzky a pak nemecky popis ... Mam je v rachote, tak je prihodim zitra k memu Albokovskemu dvojboji ... To premereni jsem hudelal jen tak pro srandu kralikum ...
Asi jde taky o to, aby ten motor se nacpal do modelu, tudiz pripadne zmenseni chapu ... ale 4 mm je opravdu dost ... teda pokud plany jsou autenticke ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Neboj TurboDucku, od tebe se snazim chytit tu turbo chripku na staveni chmelnic ....
Albika jsem myslel toho krasneho dreveneho a ne toho, co na nem dela(la) jedna "tryskova TurboKachna" ....
Tak jsem výrazně pokročil. Nabarvil jsem celé éro. Ovšem fialová je dost tmavá, ale já nemám naprosto cit pro barvu - nerad míchám, a když jo, tak pak s napětím čekám co z toho vyleze .
Foceno večer, staále ještě nemám pořádný světla, takže světlá modrá na spodku vypadá jako šedá.
Na červenou na přídi přide obtisk zubů .