..ono to bude asi docela obyčejný bláto..jak známo sluka přistála stylem "lande damen" a asi i trochu sáňkovala.. Kromě toho je na ní mimořádně dobře vidět,že má baldachýnový vzpěry natřené PC barvou a mezikřídelní jsou dřevěné.. Podle toho Tvého přečtění barev by musely SE-5 létat také se šedýma vzpěrama..! Ani Camely F1..ani SE-5(SE-5a) neměly šedé vzpěry..! Znova opakuju,že na černobýlých fotkách "Sluky" E6938 jsou vzpěry ve stejném "šedém" odstínu jaký je vidět na dobových fotkách. A znova opakuju..má je dřevěné...
Vlasto, koupil jsem ti dřevěnou podložku pod model. Nalakoval jsem ti ji a poté ti ji přinesl až domů kde jsem ti ji předal do ruky . Tak proč to porád fotíš na té podlaze ?
Asi to tak bude. Ale lámat křídlo a natírat znova vzpěry a pak vyplétat už nebudu...škoda Je jen škoda že zrovna tuto Sluku nenafotili trochu lépe...fotka je dost tmavá. Vzpěry centroplánu jsou dost ve stínu. A to ji fotili z obou stran a pokaždé takhle Proč už tehdy nechodil po světě p.Sitenský (český příslušník RAF, který fotil našel Hurricany a Spity ve WW2)