Tak máme laťky na křídlech. Po několikerém dolaďování "dřevěného" odstínu vypadají nakonec takhle. Ještě je přibiju hřebíčky k žebrům a bude to. Pro ty kterým by se mohlo zdát že příliš barevně vystupují jsem fotografii převedl do černobílých odstínů, a vypadá to podobně jako na dobových fotografiích.
To se mi velice líbí:-). Protože do Fokkera E.III také vrtám, tak mě to přesvědčilo, abych si ty lištičky udělal také, zkusím si je vylaserovat z dřevěného obtisku na bílém základě.
Nebojim se, ze by to tam nakonec nebylo ... Ostatne huz Moni a Slava nas tam presentuje ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Malý podvečerní pokrok. Začal jsem znázorňovat zašpinění plátna. Snažím se postupovat podle fotografií a na místech kde fotografie chybí (spodek křídla) podle logiky tvoření se skvrn na zbytku letadla, tzn po konstrukčních prvcích letounu (nosníky, žebra, konstrukce trupu a křídel).