Monika píše:Luboš Pavel píše:Já by jsem bral samotnej model C.III![]()
Jinak mončo je mooooc pěkný![]()
![]()
To jsem nevěděla, že zmrzlináři lítali s C.III. A kamo uděláš volský voka?
![]()
![]()
Ne "kouřové" obláčky, ty rejpavá holčičko

Monika píše:Luboš Pavel píše:Já by jsem bral samotnej model C.III![]()
Jinak mončo je mooooc pěkný![]()
![]()
To jsem nevěděla, že zmrzlináři lítali s C.III. A kamo uděláš volský voka?
![]()
![]()
Luboš Pavel píše:Monika píše:To jsem nevěděla, že zmrzlináři lítali s C.III. A kamo uděláš volský voka?
![]()
![]()
Ne "kouřové" obláčky, ty rejpavá holčičko![]()
![]()
Monika píše:Díky za pochvaly, ale Raptore, mám dojem že jsem tu C.III zmrvila víc než dost. A české (resp. rakousko-uherské) chmelnice bych taky brala. Škoda že na ně není víc dekálů a i podkladů.
zdesko píše:Monika píše:Díky za pochvaly, ale Raptore, mám dojem že jsem tu C.III zmrvila víc než dost. A české (resp. rakousko-uherské) chmelnice bych taky brala. Škoda že na ně není víc dekálů a i podkladů.
..dekálů nevím,ale podkladů je spoooousta..!..jo a ty protidrnčítka na bocích nebyly..only proti větru..
zdesko píše:..taky se válím porád u bazénku a večer v hospodě pod stolem....ale zmíním se o té vodní instalaci na Alba.. z této přiložené fotky to není moc vidět kam Vám vede ta zadní trubka..ale myslím,že měla vstupovat do útrob letadla na druhé straně..podle mezery mezi 5tým a 6tým válcem.. U D.III Médi je čerpadlo na královské hřídeli a má dva vývody..vstup z chladiče a výstup ze sebe sama do trubky podle válců motoru,ze které vedou odbočky ke každému jednomu "hrnci"..a to v jeho spodní části..takže ona zadní trubka ze spodku chladiče vede po modré..a plynulým radiusem se stáčí k čerpadlu (tedy nikoli ostře,jako jsem to načrtnul..
)..voda projde pak válcema odspoda nahoru. Jednotlivé válce jsou v horní části navzájem pospojované trubkou..jejíž vyústění je právě na prvním válci takovým krátkým "rohlíčkem"(viz foto motoru..Váš "rohlíček" je tedy nepřiměřeně dlouhý..
).. Na toto vyústění se pak napojuje přívodní trubka do chladiče..Ta co vede do jeho horní části.. Na fotce jsem kolem čerpadla udělal takový zavináč..a ten náznak "studené" vody..ale jak jsem řekl..má to být na druhé..tedy pravé...tedy starboard straně...
Monika píše:A ve vitrínce mezi skleničkami nikdo nebude zkoumat ani rohlíček, ani tu zadní trubku.
Uživatelé procházející toto fórum: yogi a 5 návštevníků