To prohnutí se nevyrovná - taky mám C.III trochu se vzepětím, ale srovnala jsem to křídlo násilím ještě před nalepením toho plechu. Ten potom zakryl drobné prasklinky v plastu. Soudruzi prostě někde udělali chybku.
..trochu hledám ještě po netu nějaké záběry na kamery a různá jiná příslušenství a "omylem" jsem našel tohle..(Albatros je to sice stíhací a s Austro-Daimlerem,ale zvuk je okouzlující).. Škoda jen toho stroboskopického efektu,který na filmu točí vrtulí jak se mu zlíbí.. Jo,a taky díky tomu,že měl C.III zběrač výfuku, tak zněl víc jako třeba Stalinec..(ten ruskej buldozer)..kdežto tenhle stihací zabiják zní přecijenom víc jako letadlo..ale i tak přeju ostrý obraz a dobrý zvuk..! http://www.youtube.com/watch?v=r9PwNxpq87M
..Serži a tady Ti připojuju tu zmiňovanou fotku,na které je vidět to jakoby vyměněné břicho pod kokpitem pozorovatele..jak jsme se o tom bavili..
..a jak se začalo za první války fotit zezhora si zatím můžeš promítnout tady.. (na stánce až dole je obrázek draka "plukovníka" Codyho..tak klik na to a..no prostě nádhera..! http://rapidscan.me/profile/mdwillis01/
Odkazy su super Zdenku, fakt pastva pro oci, dekuji co se tyka vymeny panelu s pumovymi otvory, tak pro mne, (jen v pripade Bohmeho letounu), je uz pozde, trup byl pry stavbe provrtan a tedko uz i obarven , s modrym letadlem to zazdim snadno, jen udelam otvor pro kameru...u Bohme vidim par moznosti...puvodne te otvory prece byli, tak jako by model bude v tom puvodnem provedeni, nebo namantovat nosici zanechav diry, ale asi kdyz tam davali te nosici, tak rovnou instalovali i novy panel, tak ze asi to byla by blbost...tak nevim
..každopádně by tam nějaká ta díra měla zůstat..našel jsem pumový zaměřovač,který byl sice popsán,že byl užíván na bombardérech tříd "G"..ale zároveň jsem u sebe našel jednu starou kopii fotky,kde je vidět ten samý zaměřovač i v "nějakém" letadle třídy "C"..na fotce toho samotného zaměřovače je na jeho konci vidět kardanové uchycení, které bylo někde na podlaze a jeho konec pak vykukoval pod letoun.
..ono je to v té "mosazi" takové hezčí.. I kdyz asi válečné zbarvení bylo mozná nějaké černé..ale myslím,že se nikdo nebude zlobit,když to takhle necháš..mě se to docela líbí..!
Take myslim ze to bylo obarveny, ale mam doma stary Cejsovsky mikroskop, tak mne napadla ta mosaz... je to takovy zivejsy, a stejne to take bude schovany jako vsecko ostatni
Dekuji Hellboyi, konecne spatki po dalsi dobe! Take sem koukal na Tveho Berga (toho sem chtel stavet take, ale ta skusenost s Lohnerem mne bochate stacila )Paradni cokpit, stlumeni barev na 1, promin nemel sem cas napsat, mam s tima Albatrosami fakt zmatek, vsak to vidis, dekuji za prizen
Od zacatku tydne, vlastne makam nad trupem (s tim modrym to bude snadny), ale tady musim vychitat zas ten odstin co mne dodala Monika...tak ze to uz asi treti vrstva...moc ne kritizujte, prosim, neni to zalakovany, takze misty barva "propada", az to zalakuji, vynikne i struktura, ktera, verte mi, tam sou P.S. Strasne mne mrzi ze tlacil sem na Zdenka s tim hrebickovanim trupu, pak par dni tlacil i sebe do toho, a az to udelal, zjistil sem ze prd to videt...ironije osudu...
von Mertenz: "P.S. Strasne mne mrzi ze tlacil sem na Zdenka s tim hrebickovanim trupu, pak par dni tlacil i sebe do toho, a az to udelal, zjistil sem ze prd to videt...ironije osudu..." Ale,Serži..! Nač si stěžuješ..? Vždyť je to tím pádem jako ve skotečnosti..!