„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Sheya to dělá fikaně, po každých 5-ti fotkách chce potlesk (samozřejmě zasloužený). Já počkám na konec a pak budou ovace ve stoje. Asi dost dlouhý, jak to tak vypadá
Tak zase pokrok. Pneumatiky a výfuky jsou nyní matné (pneumatiky přijdou ještě zašpinit) a konečně je z modelu DVOUplošník. Byla to docela fuška nalepit horní křídlo. Ne proto, že by díly neseděly. Naopak, ještě jsem snad nesestavoval nic, co by tak pěkně sedělo. Ale manipulace s takhle velkým modelem je fakt dost složitá. A navíc vzhledem k tomu, že jsem zvyklý na odznaky... Za fotky se omlouvám, líp mi to teď nejde a taky se omlouvám za binec na stole na fotkách.
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Protože mi volal Jarda, že mu není zcela jasné zapojení příčného řízení, tedy křidélek, zkusil jsem to takto ztvárnit graficky. Snad se to do budoucna bude hodit i ostatním.. Je to v podstatě hodně podobné řízení u Albatrosů kategorie "B", nebo "C".