Pořád tiše obdivuju.. Rodí se opravdu povedený model..! Nedávno jsem našel fotku, která napovídá, že tento stroj havaroval ještě před přemalováním a službou v Chebu, kde posléze také havaroval. Teda pokud je to jeden a týž letoun..
Ahoj , ta tvoje první fotka je pro mně záhada . Znám jí, mám u ní popisku : Snímek havarovaného LVG C.VI 4869/18 na polním letišti u Lučence 25.května 1919 . Ale LVG na tomto snímku, na rozdíl od snímku podle kterého stavím, má menší kokardu na směrovce , není rozeznatelný přemalovaný kříž na boku trupu a číselné označení také chybí Vypadá to že jsme asi mněli enkem označené LVG ještě jedno . Usadil jsem horní křídlo .
Ahoj , díky . Dokončil jsem výplety ,ještě mne čeká srovnání napínáků . Na vyplétání jsem použil EZ Line , ale nějak to není ono , příště se asi vrátím k vlasci.
Ty jedeš. Těším se, až to uvidím naživo . Já teď stagnuji, odjíždím za svými kamarády z válečných let na Moravu. Jsem zvědav, jestli až v pondělí přijedu, tak tam budeš mít motor.
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Díky , je to macek , ale při srovnání s branďákem to není tak strašný . Snažil jsem se , ale do Čáslavi to nestihnu . Takže tam pojedu s oprášeným branďákem. Ze skříně jsem vyhrabal Humoristické Listy ,datem zhruba odpovídajícím ,fotce mého LVG . Zmenčil jsem je 1:32 , bude je číst pajdulák ve střelišti , teda až dostane hlavu .
A sakra trošku mi ujelo datování ! Vzhledem k tomu že na fotce je LVG ozbrojeno , tak musela být pořízena před datem 25.5 1919 , v ten den při návratu z průzkumného letu bylo LVG poškozeno, (uražený podvozek a rozštípaná vrtule, opraven a znovu poškozen 7.6) pajdulák si teda nemohl číst v H.L z 30.5 1919. No nic Humoristické listy ,tentokrát z dubna se budou znova zmenšovat .
Houmí, ty jedeš . Já se teď hrabu v přípravě velké rejsy do řádových území, takže trochu stagnuji. Asi si zatím aspoň navrtám dráty do vzpěr. Měj se a držím palce, Temný pane.
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Snažím se snažím ,ale vrtule se mi stále nějak nedaří . Však já přijdu jak na to . Bohužel LVG do Čáslavi přeci jenom nestihnu , takže opráším starouška Branďáka .