Je to super stavebnice Trošku makačka, občas si říkám jestli jsem se nepřecenil. Ale příště bych si raději postavil třeba Gothu od AZmodel, nebo od WNW abych se naučil na tu velikost. Nebo aspoň mít nějakou čtvrtku v lozenge, ať vím jak s tím pracovat. Spoustu věcí se tam dá dodělat a je nutné si to dost hlídat, je to Roden a udělali tu stavebnici dost universálně, takže místo toho aby si vrtal dírky na něco tak tmelíš 5 jiných dírek aby ti zůstala ta tvoje jedna protože ve výlisku jsou všechny. Obtisky od NM přišli, ale na jinou verzi Což mě vede k tomu abych si to střihnul ještě jednou někdy. Ale dorazily hlavně obtisky přímo od Rodenů.
Být tebou, podíval bych se jak to bylo v originále a podle toho bych to opatrně máznul barvou. Můj odhad je, že průchodky byly kožené, takže hnědou barvou? Ale určitě si to ověř. Byla by škoda nechat to takhle.
Kouknu na fotky, ale asi zvolím černou protože i výplety jsou černé. Bohužel na fotkách tyhle detaily nejsou, ono jak je to potvora velká tak to i fotografové se snažily fotit nějak celé...takže z dálky
Zeppelin roste. Jak vypadá geometrie dá se to chytit? Koukám že to lepíš bez přípravku pro uchycení horního křídla. U takového mosnstra to musí být něco. Držím palce
Geometrie drží (zatím). Špatně se to kontroluje protože musíte jít asi 2 metry od stolu Horní křídlo potom položím na stůl a na to přilepím celé letadlo, podvozek a podpěry atd...pak to "nějak" otočím a postavím na vlastní a uvidíme. Bude to mít podpěry pod koncem křídel takže vzepětí bude stejné. Držte palce, teď jen dodělat gondoly.
Tak ti mi Ondro přijde, že jsi z toho ocasu natáhl nějak moc drátů.. Nejdřív samotné lanové vyztužení.: Na některých strojích asi vůbec nebylo..(není na fotkách vidět) a když už bylo, tak jen takhle jednoduchý. Mám na mysli vyztužení celé ocasní příhrady k trupu. Příhrada samotná má samozřejmě své komorové výztuhy.