Sáňky a boby , to je výstižný . Hellboy , pusť se znova do něj , můžem pak naplánovat slet na E-day Atari díky , jde to dohromady skoro samo . Dneska jsem přidal jenom pár obtisků , zejtra budu zasklívat .
Co dodat?...Nádhera... a můžu jen tiše doufat, že by někdo mohl vyrobit kvalitnější čtvrtkový model tohoto stroje... Zatím jsem narazil pouze na model od AeroClubu a přiznávám se, že model na mne udělal nedobrý dojem...
Díky . Zbouchal jsem dohromady sáňky a boby . Rozhodl jsem se , že ty kluky nepustím v noci do akce bez nějaké morální podpory , dostanou pěknou babu na palubku . Pokouším se jí zmenšit
Díky . Trošku jsem se orosil , ale nakonec se mi interiér podařilo protlačit spodkem gondoly na své místo ( jak na to koukám tak se mi uvolnilo táhlo směrovky ) Otestoval jsem usazení křídla a instaloval jsem chladič . Nyní PC10 a přes ní černá , doufám že to dobře dopadne .
Výborné, Temný pane . Asi si založíme manufakturu. Já budu dělat stavbu a ty barvit. Mě to zoufale nebaví a z tebe se stal expert. Takový kolínský Rubens. Vážně, máš to super a těším se na další postup.
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Ahoj , proletěl jsi mi barákem tak rychle , že jsem ti nestačil dát k posouzení vzorečky PC10 . Mohls je okouknout za denního světla , pod lampou to není ono . Rubens se snažíl uklohnit ten jedině správnej odstín PC10 , zatím mi připadá nejnadějnější odstín č II .
Každý odstín z první válký je jediný správny , máme na to přeci kupu čb fotografii, ale tento je myslím nejvhodnější. Skvěle se s ní pracuje a vypadá opravdu velice dobře