Monika píše:Tak jsem to nemyslela, spíš to bylo myšleno tak, že neuhýbáš před problémy a to obdivuju.
Jasně

Dávám pár fotek na ukázku. Bohužel, Lumix je křáp a tak to i vypadá na obrázcích, takže prosím omluvte kvalitu.
Monika píše:Tak jsem to nemyslela, spíš to bylo myšleno tak, že neuhýbáš před problémy a to obdivuju.
Charlie píše:Po prvním použití pistole jse úplně mimo. Ještě teď se klepuTo je nepředstavitelnej rozdíl, oproti štětci. Moniko, neváhej a pořiď
...
Charlie píše:Po prvním použití pistole jse úplně mimo. Ještě teď se klepuTo je nepředstavitelnej rozdíl, oproti štětci. Moniko, neváhej a pořiď
![]()
Stříknul jsem surfem části, které půjdou do dříví, aby se olejovka vpila a neschla tak dlouho. A přemýšlím co ten trup. Napadlo mě toto. Co ho pospojovat páskou, nebo přímo isolepou a v místě zakřivení dát nějaké přepážky. Pak to celý dát do umyvadla a napustit horkou vodou a nechat to koupat. Podle mé teorie by se to mělo po nějaké době vytvarovat a veškerý tah by měl být pryč. Avšak rád bych, kdyby mi to posvětil nějaký zušenější tavič
Monika píše:Charlie, ty nezklameš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bys nebyl Ty, kdyby sis poøídil nìjakou trapnì jednoduchou, nenároènou chmelnici...
Tak držím palce
Charlie píše:Tak držim palec...tøeba to budeš mít v pohodì...já to mám ze slevy...takže se mìla oèekávat nìjaká kulišárna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník