Ducku, ty jsi sebevrah! Pustit se do Muromce. Jsem opravdu hodně zvědavej, jnak tuhle chmelnici vypleteš. Teda doufám, že ji nebudeš chtít ošidit na výpletech.
Sláva Vaňous píše:Ducku, ty jsi sebevrah! Pustit se do Muromce. Jsem opravdu hodně zvědavej, jnak tuhle chmelnici vypleteš. Teda doufám, že ji nebudeš chtít ošidit na výpletech.
Ilja dostal kabátek z roku 1915. V plánu píšou béžová, tak jsem si namíchal takový , nějaký odstín. A je tam nastříkán ještě trochu tmavší odstín jako stíny.
Jinak model je na stavbu hrůůza ( radši nebudu vzpomínat ) ......... , ale stavím krabičku a podařilo se mi to do sebe spasovat.......sice někde něco letí, támhle to trochu nesedí, vzpěra je každá jinná atd....
Jedno vím docela jistě: " Do druhý řady na polici se nevejde" , bude muset bejt v první...
Filip Tomči píše:Pěkná barva, hezkej modýlek. Ted to ještě nezkazit přestínováním a je vyhráno.
Díky, , ale už na to nic stříkat nebudu, stíny tam jsou. Zbejvá natřít vzpěry, montáž motorů a pak to všechno napustím olejem .... A! Výplety..................