Tak jsem si od přípravy dílů k "dřevěnění" odskočil k pásům. Zapotřebí jsou 3 páry. Dva jsou shodné, jen pilot má jiné. Tady je výsledek. Pro srovnání jsem vyfotil i původní ze stavebnice, ale do modelu samozřejmě použiju ty od HGW. Navíc jsem teď zjistil, že v sadě HGW je dílů na dvě Gothy (až na jednu sponu, kterou lze použít ze stavebnice), takže pokud bych něco spletl, nemusím se bát.
spousta doplňků , skvělá stavebnice .....no budu sledovat . Na tohle bude potřeba hooodně velkán vytrína takový menší hangár
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Měl jsem chvíli pauzu se stavbou, místo toho jsem připravoval návod pro pásy HGW. Bude ke stažení na jejich stránkách. Pokud by byl někdo nedočkavý a potřeboval ho dřív, rád mu ho pošlu mailem.
Tak dnes jsem konečně dokončil přípravu pro dřevo. Díly mám zabroušené a připravené pro olejování. Mezitím jsem ještě udělal alespoň jeden kulomet (neodolal jsem leptům) Kulomety budou celkem tři, ale já chci ještě vyrobit čtvrtý bez leptů HGW - čistě pro srovnání.