..je mi to hrozně líto, že do stavby musím "zase kecat".. Já už koukal od začátku a protože Ti stavba šla tak, že nebylo co říct, tak jsem mlčel s tím, že Ti zatleskám až bude hotovo. Koukám, že jako podklad pro stavbu používáš výkres Martina Digmayera z r.1999, který se tváří velice důmyslně, ale doporučoval bych ho znovu prostudovat... Jakoby tam jednotlivé náhledy (nárys x půdorys x bokorys) na sebe vůbec nenavazovaly a trupové řezy tyhle zmatky spíš umocňují, než aby je vysvětlovaly. Takže abych se dostal k tomu mému "kecání do stavby"..takhle je ten trup prostě špatně a vůbec tak nevypadal. Ty "boule" na půdorysu Digmayera jsem zatím vůbec na skutečných strojích nenašel, abych je mohl nějak přijatelně interpretovat, respektive vysvětlit, co to vlastně je... AGO C.I mělo ten trup směrem vzad pojatý spíš jako "předek lodě". Než to zdlouhavě popisovat, bude lepší přidat pár fotek..
M-O-Ž-N-Á, že Digmayer na ten výkres naznačoval toto. Ale ono v tomto případě nejde o rozšíření (vyboulení) trupu, ale o snížení linky paneláže, která je patrná z boku.