Ahoj díky za ohodnocení.No ještě to nějaký čas potrvá než se dostanu k motoru ale potom to bude nejkrásnější motor široko daleko. Mám otázku jak povedeš bowden od volantu ke zbrani? ano.
Děkuju ,pěkná fotka ale je to v rozebraném stavu ,táhli to přímo ke zbraním nebo dolů pod podlahu a potom ke kulometům? (přikláním se že to táhli napřímo) Každopádně dobrá fotka ,vypadá to že interier je pouze v barvě lakovaného dřeva.
Malej posun v interiéru a zkouška kovového nosníku, zatím to pořád pasuje perfektně .Mám v plánu umístit do interíéru koš pro poštovní holuby,máte někdo představu jak mohl takovej koš model 1917 vypadat?
Na tý bedýnce s filtrem je vidět jak byli holubi v té době důležití a jak si jich vážily. Mrtvý holub = žádné spojení. Jedno století a teď nám to přijde směšné. Přijdou marťani, zrušej nám elektřinu a jsme v řiti Jo a abych nezapoměl. Parádní stavba
..jo, a ještě..tímhle je můžeš k letadlu přivézt.. Ale vážně..potřebuju poradit. Fotka byla nadepsaná, že pochází z období WW1, ale mě se ty uniformy zdají až z WW2..? Bohužel, moc se v nich nevyznám a tak jak to tedy je..? A sorry za ot..
Ohledně holubů - přímo německá varianta se prodává s Rumplery.
Nachází se na rámečku G (German Accessories 3) a jedná se o G53. Můžeš zkusit objednat si tento rámeček zvlášť, případně říct někomu, kdo schránku nevyužije...
Anebo vyrobit vlastní, což by mohlo být zábavnější.