Pomalu postupuji s lozengy, co říct k obtiskům, jsou tvrdé, rády praskají a lámou se, navíc vůbec na modelu nedrží, takže pod každý dávám Adhesol od Agamy aby to přilnulo, to že se lámou se dá celkem slušně využít, udělám ho o kousek větší (tam kde to jde) a pak přetřu po hraně Hypersolem (Agama) a ono se to krásně přelomí přes hranu, nemusí se ani začištovat ( tedy většinou ) M.
Pane docente KiRe: otázka na tělo: Kdo z modelářů NENÍ případ pro MUDr. Chocholouška?
Pane doktore... podle mé manželky jsou všichni modeláři případem pro MuDr. Chocholouška... bez výjimky... Naštěstí má tolik rozumu, že ví, že některé tyto případy je lepší nedráždit a pro zachování klidu raději zajišťovat plynulý přísun tekutin a živin...
Trochu mi vázne dodělání lozengů ( nejde nalepit moc pruhů najednou, pak to zas nachvíli odložím, ráno na to kouknu a ono to pořád není dodělané ) tak jsem aspoň dodělal motory ( ještě tam nejsou žaluzie před chladiči ), vrtule už jsou taky skoro kompletní, podvozek mám připravený na nástřik. Tedˇby to snad mohlo jít trochu rychleji . M
Přílohy
Zaluzie chladice.jpg (22.89 KiB) Zobrazeno 2818 krát
Bohužel ještě nemám všechny obtisky hotové, naštěstí už mi jen chybí dodělat porty a znaky na horním křídle, a disky kol. Trup i spodní křídlo, výškovky a směrovky už mám kompletní. Je to celkem zdlouhavá práce, nic se nedá uspěchat. Myslím, že už budu i rád až to budu mít přelakované a připravené na filtry. M
No vida, tak už jsi popojel... Já Ti říkal, pomoz manželce s úklidem, umyj okna a uvidíš, kolik budeš mít volného času na lepení a jak Ti hned jde práce od ruky...
Vypadá to náramě dobře. Moc dobře si se popasoval s hrůzou zvanou "obtisky RODEN". Jak to tu vidím, začínám si trošku dodávat odvahy...mam tuto Gothu taky. Ale té práce na ni.
Všem díky , práce je na ní jak na kostele, někdy mi to připadá, že už to dělám celou věčnost , hlavně ty obtisky to neusnadňují, ale myslím, že už to nebude trvat dlouho abych to konečně dokončil. M