zbytok pomedzi potom povyfarbovat hnedou ... ale prplacka riadna

"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
Timi píše:Pri otisknutí na sneku nezbude barva, ale vytlaci se okolo a vznikne zlutej flek.
StanoZH píše:Volá sa to trubičkové pero. Myslím, že boli aj tenšie, asi 0,3mm. Šneci, alebo lokničky by mali mať hrúbku asi 0,2mm, možno menšiu, ak by mali byť v mierke a požadovanom množstve podľa fotiek.
KiR píše:StanoZH píše:Volá sa to trubičkové pero. Myslím, že boli aj tenšie, asi 0,3mm. Šneci, alebo lokničky by mali mať hrúbku asi 0,2mm, možno menšiu, ak by mali byť v mierke a požadovanom množstve podľa fotiek.
Jo jo... trubičkové pero... tak se to jmenovalo... jen jsem si nemohl vzpomenout na název... Na průmyslovce jsme používali nejtenčí 0,25 mm... teda alespoň doufám, že to bylo tolik... přece jenom jsem z průmyslovky 27 let a někdy v té době jsem dělal tu P-39. Když jsem tehdy dělal ten nápis, tak jsem musel tu Humbrolku hodně ředit, ale šlo to... u těch "šneků" by to bylo potřeba vyzkoušet... přece jen jsou mnohem tenčí. Až se stavím u rodičů, tak se musím poptat, zda mé školní potřeby ještě neschovávají... Přece jenom měli doma mimo jiné i můj "čtenářský deník", který hojně používá mé potomstvo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků