tak jsem vše natupoval olejovkou a nanesl obtisky. Přepísknul jsem to, je to moc tmavý, ale nebudu to opravovat. Na konec zvýrazním detaily suchým štětcem, snad to bude světlejší.
Vyzera to dobre aj ked trochu tmavsie. S akou farbou si tupoval povrch? Na ten olej si dal aky lak? Este by som otazku-prosbu, ci by sa nenasla fotka/obrazok kokpitu tohoto krasavca. Hladal som na nete a nikde som nic neobjavil. Pomoze niekto?
Umbra pálená a je to po jednom dni schnutí zalakováno lesklým lakem (akyl Agama) a fotky jsem udělal, trup zavřel a pak jsem zjistil že ta nejdůležitější je rozmazaná . Jedinný fota co mám jsou tady v tématu
Paradni ... Gratuluji ...
No snad se mi podari pristi 3 tydny se prepnout do TURBO modu ...
Nemam tu zenu ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Sak taky do rodiny patris ne ???
Hele nedelej fory a musime zacit taky makat ...