No, ja viem, vyzera trochu stvorpercentne, to bola farba Gunze C-7 - Brown. Myslel som ze bude trochu viac hneda a nie cervena . Ale stmavil som tu sedacku este olejkami. Ale nemam to zatial nafotene.
Dalsi postup: zlepeny trup+kridla, vsetko prestriekane Surfacerom 1000, potom nastrek ciernou a postshading. Schvalne som vykontrastoval tieto fotky nech je ten postshading viditelny, v skutocnosti nie je az tak vyrazny, realu najviac zodpoveda tretia fotka
Jojo je to pekne ...
Tak co bude pristi chmelnice ... ???
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Dik. Na dalsiu chmelnicu mam 3 kandidatov: Roland C.II Walfish, Fokker D.VII alebo Hanriot HD.1. No a este jednu: Sturer Emil 1/35 . Ale najskor musim dokoncit tuto pravdaze
Dnes som vymaskoval to hlavne - PRUHY, potom som zlahka striekal bielou, mierne nechal presvitat spodnu farbu a nakoniec vystriekal stredy panelov taktiez bielou. Zaujimave ze postshading ktory bolo predtym vidno dnes dokonale utlmil ten rozdiel medzi ciernou a bielou. Na tychto fotkach je ta biela moc svetla, v skutocnosti to nie je az tak vyrazne. Asi to bude tym ze fotim so silnym svetlom.
Můžu se tě zeptat, jak jsi řešil při tom maskování spodek a vršek trupu? Je to tam dost ostrý oblouk, asi to nešlo obtočit jen jedním kusem pásky, že? Ono to z té fotky není moc poznat, ale já mám dost problémy u kulatých trupů to rovně vymaskovat.
Tam bola ta vyhoda ze niektore tie prechody boli zaroven aj spary rytia. som to obtiahol cez ne tamyia paskou a potom som presiel skalpelom cez to rytie a odrezal tu pasku presne v nom. Na tych mestach kde to nebolo som sa tiez snazil to zrezat presne zarovno.