Nespletl ses s některýma fotkama s jejich umístěním? Některé fotky vypadají, jako bys vyfotil základ paluby nějakého trojstěžníku A teď vážně... Je to nádhera a držím Ti palce k dalšímu postupu...
Ahoj . Znázornění kůže mi dělá stále problémy , tentokrát jsem to zkusil následujícím způsobem . 1. Surf 2.X-2 Nechat dobře proschnout ,alespoň den. 3.XF-64 Krátce po nastříkání opatrně pod vodou přebrousit a narušit povrch . 4.Hodně naředěnou XF-64 štětcem opatrně opravuju narušená místa stále, ale musí jemně prosvítat podkladová X-2. Stejnou barvou tupuju nenarušený povrch ,ač se stále jedná o XF-64 , tak díky použití štětce má barva lehoučce rozdílný odstín na stříkaném a štětcovaném povrchu. Stejný postup jsem použil při rozrůznění povrchu nádrží . 5.Hodně ,hodně lihem zředěnou XF-64 tupuju a narušuju povrch ,až vypadá skoro jako povrch obtisku po použití Hypersolu , nechám zavadnout a ubrouskem opatrně vysuším . 6.Olejíčkem doladím . Pořád to ale není ono a bod č 5 je řádnej adrenalín , takže stále pátrám a experimentuju jak na kůži nejlépe .
Ahoj ! Pánové ,díky za pozornost . Dokončuju interiér a pomalu testuju jak to bude celé sedět dohromady . Sedí to vše náramně ,občasný stavební zádrhel jde vždy na mé konto . Potvora to bude náramná ,přepravní bedna bude 100 x 50 x 30 cm .
Ahoj ! Upravil a přilepil jsem bočníce , dokončil palubku , připravil interiér na výplety a táhla řízení . Musím konstatovat že z interiéru toho moc vidět nebude . Začínám dumat nad odstínem červené použité na antikamufláži na trupu Neodolal jsem a námořníkům pro radost , jsem poslal na návštěvu slečnu .