Potřeboval jsem zjistit ,jestli se mi nebude prát ukotvení spodních křídel s konstrukcí interiéru , tak jsem to celé nasucho složil a musel konstatovat že WnW odvedli dobrou práci . Všechno krásně sedí a drží geometrii .
Pomalu končím hrubou stavbu . Nyní pro mne konečně začne ta pravá divočina , zatím mám jen hrubou představu ,jak udělám ten nádherně vyšusovaný , odřený a opravovaný povrch křídel a trupu . Ale už se na to neskutečně těším , začnu křídlama na těch to všechno stojí a padá.
Zašpuntováno , zasurfováno a připraven základ pro plátno . Testoval jsem různé možnosti , napodobení starého plátěného potahu s oloupaným lakem a barvou . Přikládám první výsledky pokusů (budu muset trošku ubrat na razanci) , příště snad už s kokardou a vlajkou .
Pokračuji v opotřebovávání plátěného potahu křídel. Potah spodních křídel se snažím znázornit trošku odřenější a oloupanější než křídla horní .(prach, kaménky ,tráva , prostě bordel hnaný proudem vzduchu od vrtule )
Díky . Kokardy nastříkány a připraveny na patinu . Snažím se najít správnou polohu č.s označení , z fotek(při pohledu od ocasních ploch) mi vychází ,levé křídlo červená směřuje k trupu. Pravé křídlo červena na vnější části znaku. Doufám že to nepomotám .