Pár nabarvených destiček v interiéru a hlavně nové Eda lepty. Minimálně palubka a sedačky s pásy bobma Pomalu to začnu skládat. Čeká mě ale Kopřivnický víkend tak toho asi moc neudělám
Vyrobeny obě sesle pro osádku... vyroben knypl s ovládáním. Třeba vše ještě dovybarvit. Docela netuším jak uchytit zadní židli pilota. Na fotkách se jeví zadní židle ne proutěná ale jakási kovová a uchycena za horní výstuhu kokpitu...možná bude nějaký kompromis.
Přílohy
Naposledy upravil Vlastimil Lukáš dne 10 kvě 2016, 06:53, celkově upraveno 1
Interiér je hotov. Pomalu vše uzavřu a začnu sochat na motoru a křídlech. Ještě musím vyřešit okýnka nad palubovkou a v přední části kokpitu. Musím tam něco vlepit.
Po dloouuuhé dobobě jsem se dostal k modelu. Trup vybroušen, doplněn o jakési boule na krytu motoru. Při broušení vzal za své plech na přídi, rozhodl jsem se nahradit jej zcela novým. Tak samo i kryt před prostorem pozorovatele.
Tak jsem šel do sebe. Předek jsem upravil podle výkresu. Dal většinu dokupy. Rozpohyboval křidélka a VOP. Ještě doladím horní křídlo a půjdu do surfu. Docela se těším na plátno. Bude to takový celozáděr