Radku pěkný začátek

Vlastíku, čtyři kousky najednou? No to je paráda. Prosím tě co to je ten ústřižek z aršíku od AVIATTIC v barvě plátna? To máš na porty?
No já taky nezahálím a přesto, že jsem dlouho nic nepsal, modelařím pokaždé když mi to čas dovolí. Momentálně se blížím malými krůčky ke konci druhé stavby. Řeším jednu mikroprasklinu za druhou. Mikropraskliny, tak říkáme problémům při stavbě v naší skupině (na Signálu

Dekály už jsou ve stavebnici loupací a jde to celkem pěkně. I když teda nevím, jak bych zvládl ty velké díly lozengu. To by byla jistě výzva.
Mám ještě jednu poznámku k motorovému setu od Eduardu. Návod se sice tváří, že tahle mašina měla komplet kryty motoru, ale z fotek je jasně vidět, že pravá strana byla odkrytovaná. Pokud se tedy rozhodnete následovat realitu a kryt odstraníte, vcelku jasnou volbou bude motorový set od Eduardu. Motor na první pohled vypadá slušně, určitě lepší než je v plastu, i když ten je taky pěkný. Výfuk mi moc nesedí do otvorů na motoru, což si tipnu, že bude následek smrštění při odlévání resinu. Rozvody asi příště zkusím z drátků, přece jen plastové neudělají takový dojem. Co ale rozhodně nenadchne je leptaná trubková konstrukce, kterou máte nalepit na boky trupu a na ně pak příjde motor umístit. Opět pomocí plechového lože. Zkrátím to, plochá trubková konstrukce z leptu, prostě vypadá blbě. Ke všemu pokud si ztenčíte boky trupu, aby to vypadalo jako plech a né pancíř, nemáte šanci ten motor upevnit na konstrukci, tak aby vám neplaval v prostoru a při sebevětší opatrnosti jste ho stejně časem z lože neurvali.
Protože šance, že by někdo udělal kompletní zástavbu s motorem a uložením jako tištěný doplněk se rovná nule, příště si dám tu práci a trubky si udělám samodomo, a stejně tak si promyslím jiné uložení motoru, tak aby bylo víc odolné. Ale to až příště

Poškozený dekál na náběžce.
Horní křídlo zatím na sucho, jen abych se pokochal