držím palce ke zdárnému dokončení snad to neskončí v koši
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Nosnik dolniho kridla C3 je nutne na koncich zkratit, jinak bude dolni kridlo stejne dlouhe jako prostredni a toje spatne. Takto spatne je postaven I model v galerii v eshopu. Dale neni v navodu uvedeno zkraceni zadnich vzper podvozku o 1mm. Kridlo jsem jeste poresil ale podvozek uz lamat nebudu. Jde asi o prehlednuti, tyto zmeny v navodu pro 2001 edici jsou. Bohuzel napad podivat sa na nej prisel pozde
Dale v galerii je preklizkova karoserie na bocich trupu nalepena obracene. Listy maji smerovat dovnitr.
Pozor na paprsky kol. Ja je nalepil stejne a maji byt tak nak prokladane. To ale je v navodu spravne, jen je to spatne videt a ja to pohnojil. Uz to tak musim nechat.Snad to takova chyba nebude.
Všiml jsem si, že lepty barvíš PŘED vyříznutím z planžety a před tvarováním. U leptů doporučuju barvení až PO vytvarování, protože dost často barva popraská a oloupe se. Pokud ti to neudělala, jsi evidentně klikař.
Ovladaci plochy jsou spadle "navolno" jen vlastni vahou. Je to stav pred natazenim ridicich lanek a takto se mi to zda logicke. Zmenit uhel neni problem, ale opravdu si myslim ze to takhle spadlo. Po studovani sem tam nenasel nic co by tomu branilo. Proto jsou kridelka uplne stejne dolu.