Letadlo je parádní, moc se mi líbí.
Jedině z těch napínáků jsem trochu rozpačitý. A není to jen tím nakroucením. Nevím čím to je, ale připadá mi, jako by tam takhle nějak nepatřily. Jenže nemám k dispozici fotku originálu, takže nevím. Prostě je to jen pocit.
Letadlo je ale nádherné. Smekám. [-o<
Člověk je docela překvapený, když vidí skvrny, které vznikly přirozenou cestou jak vypadají uměle.
Ten model je fakt pěkný a věrný.
Jen pořád někde uvnitř si říkám: "Ty napínáky..."
Ale nenech se zblbnout. K tomu modelu ti každopádně gratuluju.
Tak ta příď trupu byla v reálu potažená překližkou a přes to bylo plátno. Týká se to i hřbetu trupu před pilotem. Tohle plátno bylo pka takové tmavší (mělo pozadí ve dřevě). Je to na spoustě fotek vidět. Je to tak i na tom mém modelu, ale na fotkách o není tak zřetelné, v reálu více. Navíc v tomhle období francouzi nechávali letadla buď CDL a nebo je natírali světlou barvou, která byla velmi blízká CDL. Tónový odstín na fotkách je málo patrný, pouze natřené stroje byly méně průsvitné. Štítky byly buď nechávány v aluminiu, barveny na šedo nebo tou světle okrovou barvou.
Koukni se prosím na mé stránky http://www.mincbergr.net do sekce muzea, Le Bourget a tam je Nie 11. Ale bohužel je to stroj bez oné krytky.
To co píšeš, je jasné (příd z prekližky potažená platnem) to je známé. Spíše mně mně jde o tu krytku- PROČ NEZŮSTALA V PŮVODNÍ BARVĚ MATERIÁLU, když byla velmi často sundávána!!! Bylo by to pracnější při výrobě a při udržbě by se to snad začalo trhat,alespon uděr pro šrouby. Rozpoutal jsem tuhle diskuzi, protože tuhle otázku řešíme s "lepiči" už po několikáté. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENARÁŽÍM NA TVŮJ MODEL. Já mám na svém Nieuportu, tu krytku také plátěnou. Je to jen diskuze(kecy).