Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ 100 let Velké války (1914-1918) ‹ Letadla ‹ Stavby
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Pfalz D.XII (Special Hobby 1:48)

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Pfalz D.XII (Special Hobby 1:48)

Příspěvekod KiR » 01 úno 2017, 13:00

Díky všem...
Ondrous píše:Na fotce jsem si všiml jedné věci - to "koryto" u pravého kulometu vypadá vyoseně, ale nevím, jestli už ho tam máš napevno.

Pořádně jsem si model prohlédl... a vyosené není, ale... Ale, jak jsem "koryto" lepil, tak jsem asi více stiskl pinzetu a tím trochu pozměnil tvar "koryta"... V reálu to sice není moc vidět, ale pokusím se o nápravu...
KiR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 05 úno 2017, 14:12

Jak to pokračuje ? Možná je to fotkou ale připadá mi při pohledu ze předu trošku ujetá geometrie horního kříla (pravá strana je níž než levá :-k )
Rozestavěno: Šmolík Šm-1 1:32 od HpH, Letov Š-328.v HpH models 1:32
Hotovo: LVG. C.VI 1:32 Wingnut Wings, Hansa-Brandenburg W.29 W.W, Albatros D.Va 1/32 Wingnut Wings
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KiR » 11 úno 2017, 12:24

HomerII píše:Jak to pokračuje ? Možná je to fotkou ale připadá mi při pohledu ze předu trošku ujetá geometrie horního kříla (pravá strana je níž než levá :-k )

Ufff, nestraš... překontrolováno, přeměřeno, naštěstí geometrie naštěstí ujetá není
Ale abych jen nekecal, většina výpletů je na svém místě, na svém místě je i podvozek (zatím bez kol)... Omlouvám se za i tak prachbídné fotky, foceno mobilem, syn upravil foťák podle svých potřeb a fotky z něj mám v nějakém pofidérním formátu, který nechce komunikovat s mým PC...
P015.JPG

P016.JPG

P017.JPG

Jinak stavba pokračuje vysloveně hlemýždím tempem... Asi bych potřeboval něco na povzbuzení, co by mě modelářsky nějak nahodilo... V poslední době, když zasednu k tomuto modelu, tak udělám jen nějakou maličkost a pak nic...
KiR

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Stavby