„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Co dodat. Gratuluji k nadhernemu modelu nadherneho letadla. Clovek pochopi, az kdyz si uvedomi, z jake stavebnice si to stavel. Kdo nevidel, neuveri. Me ceka jejich Camel prebaleny Academkou.
Pánové díky. Toho Camela mám taky, Academky jsem bral najednou a musím říci, že ten Nieuport vypadá mnohem "User-friendly". Do Camela se mi fakt nechce. A navíc tu někde proběhlo, že ho snad chystaj´ Wingnuti. A zda budou Fokkři, asi ano. Ale ještě mám rozdělanou rouru. Su-7 OEZ do naší army. Taky pěkně dlouho.
S Fokkerama te jen tak popichuju No on Hobbycraft vydal toho camela v predelane forme, kde je mnohem lepsi. Lepsi detaily, jemnejsi porty a tak. V academy prebalu jsou samozrejme ty starsi vylisky. Nevim kde sehnat ty nove vylisky. Taky se mi do Camelu moc nechce, ale za tu cenu kolem 230 Kc... Naladil si me Nieuportem. Objednam Vector motor a pustim se do velblouda.