Kluci, moc krat dekuji! Taky mam radost, ze mam to (skoro) za sebou Snad, kdyz to "vylestim", dam to, konecne do galerki Michale, dik, ze si toho vsimnoul, te dvojity vyplety...to byla ale bolest hlavy...Dekuji! Libore! Mam vycitki svedomi, ze porad Te neco slibuji, ale pak nic...nezlob se, prosim, proste musim se soustredit a u toho sednout, bohuzel tuhle moznost nemam...napisu co nejdriv...Ale vite s cecho mam radost, tu nejvetsi? Ze i v tehle podminkach dokazu stavet, a ze to aspon trosku k videni...Dekuji Panove, tak snad u dalsy stavby, zas navidenou
Vazeny prateli! Moc dekuji za spolupraci a motivacii. Je na case chlivek uzavzit. Snad pripravim nejaky dobry fotki pro galerii. Libore s radosti vyuziju Tvou nabidku, bude mne cti... Ochledne stavby: Neni to tak beznadejny, jak se mne zdalo na zacatku Kdyby sem zbytecne nekomplikoval se zivot podkladami, byla by i snadnejsy, zrejme
Dekuji Libore! Jak udelam kvalitnejsi fotki, tak hned se ozvu... Bohuzel, ale na verejnost ten modylek nema, aspon proto, ze jelikoz, podvozkovy vspery se stavebnicy musil sem nachradit vlastni, je tam trochu porusena geometrie letounu...pri pohledu s hora, ci v bokorysu to vubec neni videt, nema to vubec zadny vliv na stabilitu, ale staci mrknout na spodek a obrovske sklamani je na svete... Takze do vitrinki s nim... P.S> Dekuji za info o Partner Cup, sem o tom vubec nevedel! Skusim neco pripravit, tedko mam o neco vic casu nez v lete, ale premyslim na co mam sachnout
Přilepil jsi k zarážkám kol "odtrhávací" provázek, aby mechanik nemusel lézt až pod vrtuli? Možná ho tam vidím, ale nejsem si jistý. Co chtěl básník říci podložkou? Vypadá trochu jako popel posypaný statickou trávou . Napadl mě Fénix, ale to mi asi jen zabloudila fantazie... i když... hele, bez tý trávy by to nebylo vůbec marný .
Co třeba další z danajských darů od ctěného Turboducka ?
Panove jeste jednou dekuji! Zarazki u kol provazki maji, neni ale moc v tomhle svetle videt Podlozka...ufff...Klucy, desticka je vadna, deformovana jako duha...takze jen na rychlo, posyp a trava, aby aspon trochu to bylo k videni...neni permanentni...ale je sice pravda, ze s podlozkami nemam zadne skusenosti, budu musit to jednou naucit, jelikoz travy mam dost No a s tim Fenixem, to je dobry for to spis malir chtel naznacit, ze sype popel na hlavu, jak ho ta stavba vycerpala Jo, pouzil sem popel s krbu a suchou zeminu...taky mne se ten posyp zda dost zajimovy, aby nad tim jeste delal, az to bude k jidlu No a Turboduckovy Dary, to je ma bolest hlavy, jasne ze neco vytachnu, treba ten WKFko, ale chcy to opravdu kuraz...