Dekuji Zdenku ale zase mam tam mraki drobnych chyb...vlastne jako vzdicki koukal sem na stavbu Halberstadtu s Tvojima poznamkami, ale stejne nedaval se dobry pozor... treba tohle...tam kde sem udelal drevenou ohrebeckovanou preklizku je v realu hlinikova desticka, jako pokrocovani krytu motoru to snad jeste napravim...jinak stavbu povazuji za krabickovu, tak akurat do skleniku, ale pres to na E-day chistam, se stitem nebo na... P.S> Nejvetci hruza a sklamani je prace s dekalami od Techmodu No nic...pokrocuji dal
Tak vazeny, dalsi pokrok...ozbrojeny a nebespecny jinak vycitam se dekaly...ma chyba, jak jinak, nedaval sem pozor a nalepil sem dekaly svisle, ale musi byt otoceny na 45 stupnu, co sem teda neudelal predelavat to teda nebudu, jak rikam, stavba jen tak, do skleniku...ale ta ma nepozornost mne pekne stve...
No jo Libore, dekuji A s tima naboji...vsak vis, vymenil sem zlato za zelezo! Naboje dosli Jinak dekuji jeste jednou ze si mne umoznil pokrocovat ve stavbe (u Valki.cz uz nic neobjednavam! ), i kdyz to nebude nic extra, tak aspon pobaveni pro oci...pevne doufam
..jen moc nemudruj..! Náhodou to vypadá pěkně..! Ale koukám, že se ty obtisky moc nechystají plnit svojí funkci..! Ten kříž na trupu udělal přes hřebíčkování elegantní "most" a jak to vypadá, tak se mu mezi hřebíčky moc zalehnout nechce...
Jasne Zdenku, moc moudrovat nebudu, dekuji, jinak znas mne, az zacnu, tak stavba bude v haje co se tyka obtisku... jak rikam, sem vic nez sklamany Techmodem, bezproblemove opousteji zakladni papir, ale k necemu jinemu uz nehodlaji prilepit...co vic, pri jakekoliv manipulacii razpadaji se na drobki... no nic, nejak s tim musum poprat!