Tento automobil bol v ČSĽA zaradený len v malých počtoch, ale na druhej strane by bol hriech nevyužiť ponúknutú šancu v podobe modelu ICM. Čakal som 2 roky na rovnaký typ od BRONCO, no vzdal som to, veril som, že bude lepší ako od ICM, ten ich model mi pripadá ako " šitý horúcou ihlou ". Ale na druhej strane musím povedať, že jednotlivé diely pasovali veľmi presne, tmelenie, okrem vyhadzovákov nebolo nutné.
Klasika , keď už bol model v štádiu dokončovania, vyšla anonsa na ZIL-131 od Trumpety a ani by som sa nedivil, keby pred Vianocami ZIL vydalo BRONCO.

Je to krabička, dokonca aj pneumatiky sú pôvodné. Kamarát mi dodal rezinovú masku chladiča ako aj novú skrinku na náradie - tá v stavebnici je o dosť väčšia. Motor je pekný ale bez otvorenej kapoty neviditeľný, škoda.
Zaujímvé je i to, že po tak dlhej absencii tohto typu na trhu a jeho vydaní sa povestné vrece z jeho stavbami nepretrhlo. Postrehol som postavené 2 valníky a jednu skriňu. Skriňu mám na 50 % poskladanú. Už na nej pracujem, do konca roka ju dám ...