Tak a pojďte do mě

morbo408 píše:. Nakonec to dopadlo tak, že jsem vzal brusný papír, oddělil jsem spodní vrstvu papíru a šel jsem si hrát s nožem a nůžkami. Byla to dost piplačka, ale řekl bych, že se to povedlo...
RomanV píše:Nic ve zlým, hlavně když Ti model udělal radost. O tom modelařina je. Ten protiskluz šel udělat líp, za tím si stojím. Já ho na svých Merkavách dělám pomocí syntetického laku ( Revell ) a plniva do polyuretanu. Vše jsou 1/72.
Radek3057 píše:nemáš náhodou fotky předtím než ti to upadlo do záchoda ? docela by mě zajímal ten protiskluz pomocí toho brusného papíru
RomanV píše:Nevidím problém v zablácené Merkavě, fotek mám hafoProblém je v modelovém ztvárnění. V dnešní době dokáže věrohodné bláto na pětatřicetinové technice udělat tak maximálně Maťo Kováč a Marián "Síra" Bunc. Na druhou stranu pokud člověk nenajde odvahu se do toho pustit, tak se nikdy neposune nikam dál. Myslím že jsme morbo408 zbytečně zdrbali....tohle uplně nevyšlo ale věřím že další pokus bude o hodně lepší. Nenech se znechutit a makej dál
Držím palce.
Uživatelé procházející toto fórum: david76 a 5 návštevníků