Zdravím, v téhle kategorii jsem nový, takže na mě buďte hodní Normálně stavím letadla, ale občas uteču k tankům a tohle je první, který jsem se odvážil tady prezentovat. Je to čistá krabička, protože tankům moc nerozumím a neodvažuju dělat něco jinak, než je v plánku. Barvy míchané Gunze C, oleje Umton. Snad se bude líbit.
Jindřich Bernt píše:Pěkné, jen si nejsem jistý, jestli tyhle pásy nejsou typ Rubber, tzn. že mají prostředky gumové. Zdá se mi, že je máš jakoby orezlé...
Je to možné. Taky jsem se nad tím zamyslel, ale až bylo vše hotové, takže jsem se na to vykašlal.
Mně se ten Sherman taky líbí, ale mám technickou poznámku - fotka prozradila, že spřažený kulomet na věži je mimo - má střílet do stejného bodu jako kanón a proto se osy jejich hlavní "sbíhají v nekonečnu", technicky vzato, jsou, tedy měly by být skoro rovnoběžné. Snad se to s trochou násilí dá opravit. Pokud jde o ty pásy, tak souhlas s upozorněním na ty gumové středy (tzv. "dvojité I") a jejich "ojetí", zkontroluj a uprav posazení pásu na hnacím kole vlevo - jak upozornil Vítek no a taky zkus nalepit přední a poslední vahadla vozíků na obou stranách napevno tak (stlač je dolů do roviny), aby je nezvedal pás...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Díky pánové, jsem rád, že se líbí. Děkuji za připomínky, které já, jako laik, nevidím... člověk musí přemýšlet opravdu nad vším. Ta písková je opravdu perfektní a mě se líbí více než zelená, ale to je otázka vkusu. Jak jsem psal, je to můj první tank, který jsem se zde odvážil prezentovat. A další je v nedohlednu... Já raději letadlíčka