Stavba klik klak, nějaký tmel, drátky na věži, nový úchyt antény a nějaká drobná vylepšení jako nové nářadí. To leptané je ploché a nemodelové. Nejhorší je u modelu začištění dělící roviny na středu pásu, jinak pohoda. Model je velký cca 5,5 cm.
Díky za připomínku, ale rez tak zůstane, ono v reálu to vypadá jinak, fotky to děsně vytáhnou a vypadá to jako rez v měřítku 1/35 . Můžu nafotit tak, jak to oko vidí a uvidíš, že nic nevidíš A vrtaní výfuku přeměřil jsem to pro tebe šuplerou a má krásný průměr ani né 1 mm ( 0,85 mm) V tomhle měřítku pro mne neodvrtatelné. Ale jsem rád, že se líbí, druhý bude Francouz s krátkým laufem.
Tak 1 x foto jak to vidíš když si prohlížíš model tzv, z ruky a jeden pro příměr s Tiger Revell a pravítkem, pro představu velikosti. např. ta rez na zadku bedny vpravo je prostým okem skoro nepostřehnutelná, možná jsem to pokazil a blbě nafotil a díky zesvětlnení a úpravám v Picase to vypadá jak to vypadá, jako flák o šířce 2mm a délce 5 mm. Ale to opravu ne.
MRŠ, pěkné to máš. Je vidět, že se nová stříkací pistole osvědčila. Pěkné zbarvení tančíku. Jen bych fotečky modelu uveřejnil i najiném fóru. Mause, Erick, Bouše (to jsem já) a další Tvůj model určitě kladně ohodnotí.
Adi, díky za pochvalu, potěší. Jindro, rez maličko utlumena pískovou Tamkou. Spíš obarvené ředidlo No a nakonec Bouše - hochu rád bych, ale naše PC v továrně po nových upravách neumožní vkládání fotek. Max tě poprosím, vytípej to a klidně vlož za mě. Já jsem jinak s fotkama na erár foru v čudu. Jinak jsem rád, že se ti líbí.
Nene, díky velikosti a členitosti modelu jsem si na ni stříkačnou netroufl. Měl jsem strach, ře to pokazím. Takže pěkně po staru od ruky. S tou novou stříkačkou jsem dělal Hetzer Starr a Lowe.