To jo, ale u prvního a posledního vozíku to vypadá divně. Když se podívám na fotky Shermanů, tak na takových nerovnostech jako jsou na podložce by pás terén kopíroval. Tady se ale vznáší a na to narážím. Terén by mohl být samozřejmě tak tvrdý, že běh pásu by se nezabořil a stál by jenom na vzorku pásu, ale ty vozíky mi nehrají. Narážel jsem jenom na ně.
díky za komenty, figurky jsou od Calibre 48. Nebudu tady zase obhajovat podložku,jak píše Jindra tak ty nástavce jsou šikmé. Navíc je pod tou hlínou dlažba takže rovná plocha...
Zapomeňte na nástavce, nebo fakt nepochopíte, co myslím. Modrá čára je linie pásu, červená je terén na podložce:
Můj názor je ale ten, že by pásy měly vypadat takhle:
Chápu ale, že je to taky jenom čtvrtka a v reálu to nemusí být tak vidět jako na fotkách. Jinak je model i s podložkou parádní, ale tohle je věc, kterou jsem myslel tím levitováním pásů.
Včera som túto prácičku vzhliadol po uverejnení na smartphone, pretože som nebol pri PC a môj prvý dojem bol, že čo to je sakra za marcipánovú tortu, tie farby boli des, všetko príliš krikľavé a tak som si radšej počkal, kým si nesadnem za PC. Za PC je všetko v poriadku (tie LCD displeje teda hrozne klamú), model technicky aj farebne pekne zvládnutý, podložka tak isto, len mi tiež nesedí ten pás, trochu zvlnený by mohol byť, ale chápem, že niekedy je to trochu aj problém prispôsobiť na modely... ešte tie patky, tam kde si sa dostal prstom, alebo čím si to robil, sú pekne do čista vyleštené (možno by som ich trochu zaprášil), ale ako zachádzajú pod blatník, je vidieť, že tam si sa nedostal a sú príliš oproti ostatku, špinavé...
Jo korki, máš pravdu, když jsem viděl fotky na telefonu tak sem si taky říkal že to snad není možny jak je to strakatý. Na PC je to ale přesně jako v reálu... a díky, ty horní části gumových ševronů ještě očistím, myslel jsem že ty pod blatníkama nepůjdou vidět...