Achzarit už je hotový, poprvé jsem zkoušel udělat stečeniny a bude to chtít přikoupit víc odstínů. Takže na příštím už to bude lepší. Patinu jsem hodně dělal pistolí, trošku pigmentu tam je, ale nechtěl jsem to přehnat, protože předchozí technika letěla do koše právě kvůli pigmentům
Připadá mi, jako by se odlupovala barva z plechů na "šircnách", brousils a odmastils je před surfem? Nestálo by za to "přišít" horní větev pásu k prostředním třem pojezdovým kolům? Třetí fotka dost prozrazuje, že "neleží" a o prověšení se ani nedá mluvit... Jinak je škoda, žes nevyužil "záliby" vojáků IDF v zvýrazňování čehokoliv (podle nějakého nerozklíčovatelného systému) červenou barvou, mohlo to být pestřejší... Uniká mi ale smysl toho, že je odřezaná lanová stupačka na levém boku, pokud to je "poškození", pak z principu věci, pokud je lano vytrženo z jednoho držáku, pak přestane klást odpor a v tom druhém zůstane...
Naposledy upravil greenbaron dne 07 led 2015, 22:58, celkově upraveno 1
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
oni jsou ty pásy dost našponovaný už teď, nevím co by to udělalo kdybych je chtěl nějak elegantně "prověsit". Zvýrazněný jsem to měl, ale dost se to ztratilo pod patinou, jenom občas něco málo prosvítá
EDIT: není odřezaná, ale ulomená, díky za upozornění, jdu hledat