Ahoj všichni, tak je po vánočních svátcích a já už mám snad hotový další kousek ...to volno po Štědrém dnu bylo ideální na dodělávku už tak dlouho rozdělaného modelu ...je to můj takový hokus pokus o zimní vzhled. Když jsem ten model už zčásti postavený dostala, ještě jsem netušila, jaké doplňující změny na něm budu muset ještě dodělat, v rámci stavby jsem si zkusila výrobu jiného druhu terénu - kolejového svršku prakticky od nuly - taky zajímavá zkušenost. Celkově po tomto stavebním pokusu už sama vím moc dobře, jak je nelehké ztvárňovat něco v zimním kabátě - od teď zase raději něco z léta a s pásy....ještě bych chtěla poděkovat Milanu Vopelákovi za pomoc s hledáním podkladů na danou verzi - běžným vyhledáváním se mi toho moc najít nedařilo...Liduš PS - Dnes v Olomouci máme konečně trochu sněhu po ránu, tak ta zimní kamufláž je i v souladu s počasím
...už je to tak - je to pro mne takové odreagování od běžných domácích prací konec konců která žena může říci že pod stromečkem krom jiných dárků světe div se místo malovátek našla krabici s dalším lisovaným pokladem až z daleké Číny - protějšek utratil jak říká potem a krví vydobyté peníze prý konečně za něco kloudného
No to koukám Tedy nesetkal jsem se ještě s modelařícím něžním pohlavým...Máte slepené ještě nějaké modely? Rád bych se na ně podíval jestli je to tedy možné Fakt klobouk dolu! Jak jste naznačila ta představa že dovaříte třeba svíčkovou a jdete se odrelaxovat na tomhle obrňáčku
to Kalixtus - je to velké, je to ruské z WW2 a i když to mělo asi největší věž ze všech ruských druhoválečných tanků, nemá to ve skutečnosti na sobě žádné doložené nápisy v ruštině, psali po tom jen Němci, pokud jim to padlo do rukou...já myslím že asi je jasné o jaký tank jde to amet - chan - je to zatím můj 3. dokončený model - předtím Sherman a KV 1 - obojí jsou zde v galerii. Na tom BA jsem trochu pracovala v pauzách během pečení cukroví.
Já věděla, že stačí naznačit....jinak na krabici v rohu je obrázek trumpety - nejnovější verze od výrobce to asi není, ale zase se svými zkušenostmi ani nemám ambici zatím pokoušet stavbu z nějaké super novinky - pro mne po 3 modelech víc než vyhovující varianta - jo a obtisky s nápisem si prý mám vylepit na kuchyňskou linku
Já jen žasnu, třetí model a paráda, první dva byly taky super. A moje babička jen peče a luští křížovky... Ale jinak je s ní sranda! Moc se mi Vaše modely líbí, jen tak dál. P.S.: Už se těším na KV-2
As long as I live, I stand with SiraHobby... Baví mě malovat model na model