As long as I live, I stand with SiraHobby...
Baví mě malovat model na model
Baví mě malovat model na model
mara modelar píše:Já vím, ale ty fotky asi lepší nebudou, holt na kvalitní fotky nemám železo, takže asi takhle: Naživo je to světlejší a zajímavější, škoda, že je to tak blbě nafoceno. Velmi mi na tomhle prckovi pomohly právě články Jána Morávčika z Modeláře, zejména ten o T-55 s odminovačem a ten o BRDM.
Martin Kováč píše:Sýria predovšetkým T-80 nemá.... a jak bolo spomenuté, čo sa týka povrchu - z môjho pohľadu by si mal nabudúce postupovať systematicky, urobiť si v hlave plán, a nie tam namazať jednu farbu cez druhú.
Ján Čižmár: tak mňa pri mojom téčku sprdneš úplne zbytočným a sileným komentárom a tu mažeš med okolo huby a neviem, čo ešte všetko... to je teda poriadne dvojitý meter
Martin Kováč píše:Sýria predovšetkým T-80 nemá.... a jak bolo spomenuté, čo sa týka povrchu - z môjho pohľadu by si mal nabudúce postupovať systematicky, urobiť si v hlave plán, a nie tam namazať jednu farbu cez druhú.
Ján Čižmár: tak mňa pri mojom téčku sprdneš úplne zbytočným a sileným komentárom a tu mažeš med okolo huby a neviem, čo ešte všetko... to je teda poriadne dvojitý meter
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků