díky za komenty. Jindro máš pravdu je to svinstvo, ale plánuju dalšího z Berlína a tam už to musím nějak poladit.... Hozno, asi jo ale nijak mně to neuraží....
Model postavený moc pěkně ,tmavá dřevěná podložka,heký travní - prostě s porostem koberec takže model který rozhodně stojí za to si prohlédnout,okouknout a zauvažovat jak to udělat u sebe-prohlížejícího. Celek celkem hezky sladěn, za mne gratulace.
Ale jelikož jsi model dal na veřejný pranýř doufám že uneseš i něco co se mi moc nepozdává, je to ale věc vkusu který respektuji a asi si toho ani nikdo moc nevšimne. Možná to má znázornit že model není déle opuštěn, je možná v pohybu,nejspíš akorát přijel. Ale jak za sebou dokázal udělat ty dvě zorané brázdy ??? Ano, je to líbivé a efektní, ale v podstatě nemožné. To téčko má ploché pásy takže by po rovném průjezdu zelenou loukou a to i značně měkčí zůstalo jakési promáčklé zelené korýtko-a ,tohle ne.
Takže pokud pominu dříve zmíněnou hraniční zelenou je to maličké mínus na hezky zvládnuté práci za kterou ještě jednou a na další se již těším.
v pohodě, beru jako připomínku do dalších prací! Už to že jsi investoval čas k sepsání komentu a neprolítl jsi galerii jako desítky ostatních lidí a něco tě na mé práci zaujalo je pro mně velmi potěšující! díky!
Čtvrtky nemám rád, ale toto ......... Nejvíc mě bere ten ledabylý nátěr bílého pruhu. Decentní šmudling, no prostě bomba. K té brázdě bych dodal, že pokud byl terén podmáčen, čemuž napovídá i značné zablácení pásů, tak je taková "orba" i snad možná?
Skvělá práce, krásná podložka Rovněž si ale myslím, že tohle už je moc světlé, ale sám to dělám zrovna tak, páč mám vitrínku v koutě a všechno vypadá jak černý
Jak už jsem psal na FB,nápis se neshoduje s předlohou.Všimnul jsem si také madel na nádržích paliva.....vertikálně uložené... Jinak barevně i zpracováním dobré.....výsledek,holt,když se člověk spolehne na výrobce stavebnice (obtisky).....mohlo to být perfektní...