Musím říci, že tento model se výrobci velmi povedl, tedy alespoň podle mě. Však je to taky celkem nový kousek.
Nejvíc jsem byl nadšen asi z pásů. Běžně používám pásy odstříknuté z plastu v podobě dlouhých úseků a jednotlivých článků, které někdy bývá problém napojit. Další druhy pásu co běžně používám je ten gumový, pak z rezinu a leptaný. Tento pás, tak jak jej dělá zvezda je odstříknutý z plastu v jednom kuse. Je nádherný, snadno se tvaruje do požadovaného tvaru a v tomto tvaru setrvá. U tohoto modelu bych uvítal delší na znázornění charakteristických průvěsů.
Co mě trochu trápilo při stavbě je systém klik klak, kterým je model navržen. Podle tvrzení výrobce se model dá sestavit bez lepidla a já potvrzuji že to jde. Většinu dílů jsem jen nasadil a ani je nepojišťoval lepidlem. To bohužel přináší problémy při kontrole přesnosti lícování dělané u běžných modelů nasucho. U tohoto modelu musí díly člověk nacpat do otvorů a už je tam musí nechat. Naštěstí je model kvalitně odstříknut.
Na modelu jsem jsem jen doplnil drátky, na boku věže naznačil svár a odvrtal jsem světlomet.
Ještě musím říci, že 12,7mm kulomet je snad nejlépe znázorněné Dšk co jsem viděl z plastu v tomto měřítku.