Cca po roku a pol dokončený abrams. Čistá krabička, antény z metly Techniku nestaviam skoro vôbec takže lepšie to zatial neviem no som rád že som po dlhom čase dokončil aspon nejaký model ))
Som si vedomý toho, že to nieje bohviečo, kopu vecí by šlo vylepšiť, vymodulovať to trošku a podobne ale proste seriem na to takto mi to stačí Keď sa raz pustím možno poriadne do techniky tak tie postupy naštudujem a bude to vyzerať trošku ináč... Každopádne miesto komentov či to myslím vážne by ma potešila skôr konštruktívna kritika čo zlepšiť, s čím začať aby som pri dalšom úlete do 72kovej techniky aspon trošičku zdvihol laťku. Ďakujem
Nevím, jestli znáš wash, ale ten by se hodil alespoň celoplošný. Pak trochu pigmentů, stačí ze začátku třeba nastrouhaný pastel, a hned by to vypadalo lépe.
As long as I live, I stand with SiraHobby... Baví mě malovat model na model
Príde mi to všetko ako nedokončené, ako model pred patinou, určite by tomu pomohol wash, nejaké pigmenty a stopy po palive. Hneď by to dostalo iný nádych. Študovať moc nemusíš, stačí prečítať jeden článok v Modelari.
Vždyť si jenom dělá srandu ...nebo nééé???? jestli ne tak obruče kol jsou z gumy , na pásech se taky nějaká ,najde , vnitřek pásů by tím pádem byl trošku oježděnej , lano by asi taky nebylo, biť zaprášené v barvě tanku , wash by se hodil alespoň lokálně do spár aby jsi to neměl žlutou kouli , atd......
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"