tak jsem si pro radost udělal zase jinej guntruck než M35ku , je to trochu upravenej model od ICM , gumy sice neodpovídají ... , kanon je dělanej skoro od nuly , figurky co dům dal... snad neurazí...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Máš to pěkný, ale chtělo by si to ještě pohrát s barvou rzi na těch plátech. Na té fotce je to krásně vidět, jak je každý jiný co se odstínu rzi týče. Zkus nad tím popřemýšlet, v každém případě by to tomu stroji prospělo...
Máš pravdu Jindro děkuju , mám ho znovu na stole , dodělal jsem ho večer přerd E-day , a bylo to unáhlený , taky mám už jinou čočku na hledáčku... děkuju
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
To je ten Ural ode mě? Koukal jsem už na Eday,ale pak jsem tě už neviděl,abychom to probrali....pěkný.Docela fofr stavba...žádný problémy nebyly? Já, že mám ještě 4 kusy ve skříni na postavení
jj a při stavbě je jediná věc , na to už upozorňoval Tomáš Hrdlička , přední náprava je z krabičky moc vysoko , takže se musí upravit uložení předních per aby si to sedlo... jinak pohoda...
Nuny nádhera, jako vždy super nápad. Pokud jde o Uraly od ICM tak až na tu nápravu žádný problém. Postavené mám 4 a dalších min. 6 budu stavět a je to stejně jako Zis-131 od ICM pohoda. Kola na to dělá tuším Armory.