Naposledy upravil pablooo dne 11 zář 2014, 23:04, celkově upraveno 1
Sc3r0 píše:=D> Paradní kamo
Gyast píše::-& Je to pěkný,Haveltiger?
tomec píše:prestavba pekna.tiez tak na nu pojdem.mam tu vezu a som rad ze vidim ako tam pasuje.
ale velmi mi tam vadi to sanie motora.proste mi to hned udrie do oci.ked si dorobil ten lem okoli vyfuku mohol si sa aj s tym trocha pohrat.ale inak sa mi paci.
tomec píše:myslel som sanie do motora.je to sietovina a nie plny plast ako to spravil trumpeter.v tomto stave to uz asi neopravis.to nie je tvoja chyba.len osobne som doteraz nepocopil preco to nie je v leptoch.
ako myslis ze tam ta veza nepasovala? ten osemuholnik je jasne ze tam treba spravit nanovo ale nan by ta veza mala sadnut bez problemov nie?
nejake materialy aj s vykresmi boli v ATM a teraz pred casom v nejakom modelari extra.
a hej konverziu robi aj panzershop ale do toho ja osobne uz nikdy v zivote nepojdem.tadial pre man cesta nevedie.
tomec píše:ak mas este v plane dalsie BVP tak ti odporucam precitat recenziu v modelari od greenbarona.ak si tak uz neurobil.
je tam popisanych este niekolko veci co sa daju opravit.su to uz viac-menej malickosti ale pridaju na realite.
a ake dalsie planujes?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků