Krásná práce Vojto.Líbí se mi zablácení,které není zbytečně přehnané,i když se jedná zřejmě o podzimní období a na logických místech.Obvzláště hezké oživení je nábojovej pás,který je pěkně dlouhej žádných pár nábojů .. ...prostě ''ready to fire''
Hezké ohlášení podzimu. Ale nějak se mi nezdá ten nábojový pás - sice na něj není moc vidět, ale i tak tuším jednolitost jeho barvy (pás kontra náboje)
No nevypadá to vůbec špatně, ale pár hnidopišných bych měl. Sedačky by měly být spíše látkové, s tímhle kapotovým číslem tak na 99%. A máš motorky stěračů vzhůru nohama. Pak už jen drobnosti, u hrdla nádrže je ta manžeta pro průchod hrdla kožená, izolátor na anténě býval nejčastěji hnědý.
Díky! Izolátor a hrdlo nádrže jsem ještě natřel hnědou, sedačky a motůrky ke stěračům už nechám, nechce se mi je rvát z rámu skla, abych je neponičil....
Zdar Vojto, moc pěkná povrchovka. Koukám, že tě teď nějak baví sypat listí na modely ... ale chápu, vypadá to pěkně. Nábojový pás je asi v pohodě, ale padesátka se nabíjela z druhý strany, takže ho přendej. Nejsem si taky jistej tou vlaječkou na skle. Ještě jsem si toho na fotkách z WWII nevšiml.