Neuděláš ten výfuk "hodně hluboce" kouřově černej? Ty saze, co z něj lítaj, jsou pěkně mastný a černý jak pr..el v tunelu... Jinak je to postavený pěkně , ale nemůžu si pomoct, přemýšlím nad tím, kdo od koho opisoval - jestli Trumpeter s pětatřicetinou od S-Modelu ve dvaasedmdesátince a nebo naopak. Ono to má totiž (jako stavebnice, model) "tysamý" chyby, nedostatky a vynechávky detailů...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Von Gratz: Bohužel, ale zítra můžu nafotit, jen nevím, co tam uvidíš...jen zaprášený dveře, nic jsem neupravoval, takže kliky jsou normální nalisovaný ze stavebnice, pojal jsem model jako oddechovku. Jindro, barvy dost vytáhl foťák. Já je koupil v Mošoni, u nás se prý moc sehnat nedají. Greenbaron: Možná s tím výfukem ještě něco udělám, díky.