To je odpověď pro ty, co budou mít tuto otázku: Pokud se vám M113 z Vietnamu nelíbí, tak jděte udělat Vietnam/á la váš styl a chuť, pro mě to byla vítaná oddechovka od 1/35.
Tak a nyní k těm příjemnějším věcem!
Ač jsem "pětatřicetinář", po darování od kamaráda této stavebnice jsem neodolal a do týdne se lepidlo otíralo o díly a pistole syčela ( a zamořovala mou dílnu).
Tentokrát fotky nekecají, tak jak je zde, tak je i ve skutečnosti. Tedy až na zesvětlené vršky detailů, ty jsou na těch standardních 20-50 čísel na koukání na model, vidět jen zlehka a krásně jsou všechny detaily " vytáhlé".
A i na blízko mi to ten model hezky oživuje a jsem spokojený. Tráva je mech, statická a plevel, co roste mezi kachličkami, lepeno herkulesem a loctitem. Terén je ze směsi sádry ( jen trochu), lehčeného šlehaného tmelu HET (se zeleným víčkem), tekutých a suchých pigmentů Sirahobby, které mohu jen doporučit, krapet písku na posypání nahoře, a tuto směs jsem naléval po vrstvách cca. 3-5 mm. 2x denně, protože tato směs dlouho schne, zato ale má perfektní strukturu. Nakonec jen jemná vrstva tekutého pigmentu Sirahobby Vietnamská zem a po zaschnutí zaprášení suchým pigmentem Sirahobby světlý písek.
Tak hurá na kritiku a hádky různých názorů, stejně je to jediné, na co se těšíte

As long as I live, I stand with SiraHobby...
Baví mě malovat model na model
Baví mě malovat model na model