Fotky sú trochu rozmazané, ale model vyzerá dobre, páči sa mi. Všimol som si, že nálepky sa trochu lesknú, dávaš na nich niečo keď ich nalepíš ? Ja ich stále trochu pretriem matným lakom, ale musí to byť tenká vrstva laku, ktorá rýchlo zaschne, lebo sa mi raz stalo, že mi lak vošiel pod nálepku.
Skôr je na mieste otázka, čo je pod dekálmi. Bol lesklý lak? Ak si to dával priamo na farbu, alebo matný lak, tam je príčina, že to striebri...Mierka asi 35-ka, výrobca? Dragon? Zimmerit je homemade?
- dekaly na matnou barvu, ale použil jsem dekalfix (asi chyba...) - je to 1:35 Italeri - zimmerit jsem dělal homo domo, ale stejně jako oni při výrobě - špachtlí
Vzhledem k tomu, že jsi zde již pomalu 4 roky registrovaný, tak by si měl mít přehled, jak to tu chodí. Toto patří do galerie a fotky by měly být nahrány přímo zde.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ja som nálepky vždy dával rovno na matnú farbu a potom som ju pretrel matným lakom. Len občas sa mi stalo, že sa trochu leskla, ale to záleží na tom ako dobre sadla. No teraz pracujem na jednom modeli a tu už ich dávam na lesklý povrch a použil som aj prípravok Decal Soft od Revellu.
Tu mám jednu fotku, keby niekto neveril, že nálepka vyzerá dobre aj na matnom podklade. Nepoužil som tam žiadny prípravok ani lesklý lak. Len som ju dôkladne pritlačil servítkou a vysal zvyšnú vodu a keď to zaschlo, tak som ju jemne potrel matným lakom.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"