Jedná se o můj čtvrtý model. Byl inspirován fotkou 17. SS-panzer division "Götz von Berlichingen" z Normandie 1944. Pouze inspirován, protože o nějaké věrné kopii nemůže být řeč. Je to čistá krabička plus několik samo domo dílů a člankové pásy od academy. Barvy tamiya, štětec, pigmenty od migu, oleje od abteilungu a kooh-i-noor. Stavba byla takřka neustále doprovázená obrovskými nedostatky stavebnice, ale i přesto mě bavila a užil jsem si ji. Málem jsem s toho vyrostl, když už se zdálo, že mám ty největší srágoty za sebou oběvil se nový, ještě větší průser Jsem rád, že jsem si zkusil nějaké ty samo domo díly (blatníky, kryt kulometu, schurzeny, prachovka). Myslím, že se mi to na poprvé zdařilo. S výsledkem jsem poměrně spokojen, i přes to, že je zde spousta nedostatků (odřeniny jsou osobitého charakteru, musím na nich jěště HODNĚ zamakat, těma schurzenama jsem se hodně odklonil od předlohy, atd. )
kubco píše:Pekný na môj vkus je tá hrdza moc výrazná a model veľmi lesklý - vec vkusu Ináč
Díky, tu rez musím ještě vyladit, ale fotky to trochu vytáhly, ale nechci se vymlouvat, je na tom furt co vylepšovat. A s tím leskem mam problém hlavně u modelu, na kterých dělam zimmerit ze tmelu. Na fotkách se mi to vždycky jakoby leskne, ale ve skutečnosti je to matné jak popel
Je to zvláštne, ale fakt sa tá potvora leskne viac ako počas stavby, foťák je mrcha Hrdzavé náhradné články - "dle gusta každého soudruha", o tom tu sú polemiky na desiatky strán P.S.: To 191022 je čo?
Tak ten jakoby lesk je v některých místech způsoben tužkou a v některých zesvětlením hran a zbytek něják vykouzlil foťák. To pozadí a číslo na něm je vnitřní strana vrchního dílu od krabice Tigera od Tamky.