Už dávnejšie som dokončil tento projekt, ale akosi som to zabudol zverejniť na Modelfore. Už som s ním stihol absolvovať súťaž v Návsí ( parádna súťaž!!! ) tak ste ho tam mali možnosť vidieť. Iste sa nájdu nejaké chyby, ale stavba mi robila neskutočnú radosť tak dúfam, že sa vám bude páčiť. viac info na blogu: http://borisstachomodeler.blogspot.sk/
Ahoj, vypadá to celkem dobře, obdivuju modeláře co dělají 72jky Jen co jsem si všimnul, tak ten levý pás (s pohledu řidiče) v zadní části něják odstává, všude po modelu jsou chlupy nebo štětiny nebo větší částečky prachu (možná je to součást patiny, to nevím) a ty pásy jsou pro mě osobně v horní části uplně napnuté, chtělo by to naznačit aspoň lehký provis.
Já žádný chlupy ani štětiny nevidím. Mě se to zdá na první pohled jako dost kvalitní model a zajímavá předloha. Líbí se mi patina. Ta se hodně povedla dle mého názoru, ale odřel bych ještě kola. Jsou v pískové barvě a já myslím, že by se to okamžitě odřelo na kov tam kde se dotýkají pásů.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
ve výsledku to máš moc pěkné! Alespoň takovou povrchovku bych chtěl jednou umět....Škoda, že sis nepohrál s tou lafetou na kulomet, která podle mě modelově moc nepůsobí... Honza
Ahoj Boris, je to krásny prcek. Obdivoval som ho už v Návsi (a to som ani nevedel, že je tvoj...). Jediné, čo mi padlo do oka, sú už tu spomínané napnuté pásy. Mali by tam byť previsy, ale stavebnicu od Italeri nepoznám, takže neviem aké pásy sú v balení. Možno sa to z tých pásov, čo sú v stavebnici ani urobiť nedá...
Pozeral som už na FB, všetko už bolo povedané mne sa páči. Tiež oceňujem to, že si sa držal, alebo aspoň snažil držať predlohy. Egypt sa len tak nevidí. Gratulujem.
Daniel Hajtinger, 25 rokov Rozrobené:T-34/85, Magach 2 Dokončené:T-55A, IDF Sho't kal ,Tatra 148 CAPL-15, Tatra 815 VT
odvazna predloha a z mojho pohladu dobre zvladnuta na par vyhrad o ktorych Boris vie. Musim povedat, ze stavbu sme ponali ako dvojity projekt s tym, ze Boris prisiel do ciela skor. Dufam, ze sa nenahneva, ked tu prilozim aj ja vysledok mojho snazenia.
Chalani velmi ste ma potesili pozitivnym hodnotenim, ktore ma zenie dalej!! Snazil som sa drzat predlohy preto su tie kolesa iba zaprasene ako na fotke, na drobnosti ako pasy a este par veci okolo motoru sa pozrem a ak sa bude dat opravim. Este musim docvicit cistotu stavby ako mi Janci spominal. Je to iba moj 5. model, dufam, ze ich bude este viac V najblizsej sutazi sa uz presuvam do kategorie seniorov a nechcem v ziadnom pripade zaostavat.
Předlohu jsem neznal takže o nenapnutých pásech jako bych nic neřekl, a cose týče toho prachu, nebyla to vítka, ale spíše upozornění, sám mám své modely plné prachu. To ale nic nemění na tom že model je povedený